Rundslipning

Rundslipning

Vi på TK-sliptjänst är stolta över vår expertis inom rundslipning, en kärnaspekt av vårt erbjudande inom precisionsbearbetning. Vår erfarenhet sträcker sig över år av dedikerat arbete, där vi kombinerar hantverksskicklighet med avancerad teknologi för att möta våra kunders behov med precision.

Vårt team är specialiserat på att hantera olika material och komplexa projekt, allt från enstaka komponenter till stora serier. Genom att fokusera på kvalitet och effektivitet, strävar vi alltid efter att leverera resultat som överträffar förväntningarna, vilket gör oss till en pålitlig partner inom rundslipning och andra slipningstjänster. 

Vad är rundslipning?

Rundslipning är en precisionsbearbetningsprocess som används för att skapa cylindriska ytor med hög precision och ytkvalitet. Processen involverar en roterande slipsten som bearbetar arbetsstycket, vilket ofta hålls mellan centrum och/eller genom chuckfäste. Rundslipning är idealisk för bearbetning av en mängd olika material och används i tillverkning av komponenter som kräver extrem precision, såsom axlar, rullar, hydraulikkomponenter och mer. 

Fördelar med rundslipning

TK-sliptjänst erbjuder avancerad rundslipningstjänst som möjliggör bearbetning av komponenter till mycket höga toleranser och ytkvaliteter. Fördelarna med att välja TK-sliptjänst för rundslipning inkluderar: 

Precision: Tack vare avancerad utrustning och djupgående expertis kan TK-sliptjänst uppnå de högsta precisionstandarden. 

Flexibilitet: Förmågan att bearbeta en mängd olika material och komponentstorlekar. 

Snabbhet och effektivitet: Effektiva arbetsflöden och expertkunskap garanterar snabb bearbetning utan att kompromissa med kvaliteten. 

Anpassade lösningar: Varje kund och projekt behandlas unikt, med lösningar som är skräddarsydda för att möta specifika behov. 

Tillämpningar av rundslipning

Rundslipningstekniken har ett brett spektrum av tillämpningar inom olika industrier, från fordonsindustrin till finmekanik. Den används för att tillverka precisionselement som är avgörande för maskiners och systemens prestanda och tillförlitlighet. 

Kontakta oss på TK-sliptjänst

Att välja TK-sliptjänst innebär ett partnerskap med ett företag som inte bara förstår värdet av kvalitet utan också vikten av att leverera kostnadseffektiva och tidsbesparande lösningar. Med en stark inriktning på kundtillfredsställelse och teknisk excellens står TK-sliptjänst redo att möta och överträffa dina förväntningar. 

För mer information om rundslipningstjänster eller för att diskutera ditt nästa projekt, tveka inte att kontakta TK-sliptjänst. Vårt team av experter är här för att erbjuda rådgivning och skräddarsydda lösningar som passar just dina behov. 

Kontaktinformation

Varmt välkommen att kontaka oss på TK Sliptjänst AB

Adress

Åker­vägen 7d,
17741 Järfälla

Email

tk.sliptjanst@gmail.com

Ring oss

08-80 01 13

Kontaktformulär